Taylan Antalyalı için karar çıktı!

Galatasaray'da ligin ilk yarısında taraftarın en çok kadroda görmek istediği isimlerden olan Taylan Antalyalı için karar verildi. Sezon başında transfer edilen 24 yaşındaki oyuncunun ligin ikinci yarısında daha çok süre alması kararlaştırıldı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; son haftalarda şans bulmaya başlayan Taylan Antalyalı’ya Anadolu’dan teklifler geliyor. Pek çok Süper Lig ekibi, devre arasında genç orta saha oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışıyor ancak Galatasaray teknik heyeti de yetenekli oyuncudan daha fazla yararlanma kararı aldı. Zaman zaman bulduğu şansları iyi değerlendiren Taylan'ın, özellikle ligin ikinci yarısında genç bir kadro kurmak isteyen Fatih Terim tarafından daha fazla ilk 11'de görev alacağı belirtildi. Konyaspor'un ilgisine rağmen oyuncusunu bırakmayı düşünmeyen Galatasaray yönetiminin, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda gelecek tüm kiralama tekliflerini redetmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0