Katar'dan devre arası için davet!

Süper Lig'de bu sezon kötü bir süreç yaşayan Galatasaray'da camia tabir-i caizse devre arasını dört gözle beklerken, Katar'dan ilginç bir teklif geldi. Devre arasında yapılacak transferlerin yanı sıra hem bireysel performans hem de takımın performansı için önemli bir süreç olarak beklenen devre arası kampı için Katar'dan bir organizasyon şirketi Galatasaray'a teklifte bulundu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; ligde ilk yarının bitimine sayılı günler kala Galatasaray’a Katar’dan kamp teklifi geldi. Sarı kırmızılılar ocak ayında Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak uluslararası bir turnuvaya davet edildi. Tüm masrafların organizatör firma tarafından karşılanacağı turnuvaya katılıp katılmama kararı sarı kırmızılılar tarafından daha sonra verilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0