Marcao: Son dakikaya kadar mücadele edip, geri adım atmadık..

Trabzon deplasmanında son dakikada bulduğu golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Marcao yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Rakip oyuncu topa vurmadan önce iki eliyle beni ittiğini hissettim, bence kesinlikle fauldü. Hakeme gidip söyledim ancak takdir hakkını bu şekilde kullandı. Zor bir maç olacağını biliyorduk, Trabzonspor kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Bugün ortaya koyduğumuz oyundan ötürü mutluyum, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Geriye düşmemize rağmen son dakikaya kadar mücadele ettik, geri adım atmadık. Trabzon gibi zor bir deplasmandan geriden gelerek 1 puanla ayrıldık. 3 puanı hak eden taraf olduğumuzu düşünüyorum ancak böyle zor bir deplasmandan 1 puanla ayrılmanın kötü olduğunu düşünmüyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0