Mario Lemina: Galatasaray için her şeyi yaparım!

mario lemina
Galatasaray'ın sezon başında Premier Lig ekiplerinden Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla taraftarın beğenisini toplayan Mario Lemina, France Football'a  açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da kendini bulduğunu ifade eden Lemina, ligin 2. yarısında daha iyi olacaklarını da söyledi. 

GALATASARAY BENİ ALMAK İÇİN ÇOK İSTEKLİYDİ
Şu anda iyi durumdayım, gerçekten iyi durumdayım. Southampton'da 6 ay boyunca oynayamadığım bir dönemden geçtiğim doğru ve çok karmaşık bir zamandı ancak bitti, şu anda iyiyim. Amacım gidip yeniden dirilebileceğim bir yer bulmaktı ve Galatasaray'a imza attım. Türkiye'de tekrar kendimi bulduğumu söyleyebiliriz. 2-3 yıl önce de Galatasaray ile temaslar olmuştu.  O dönem transfer bazı nedenlerle gerçekleşmedi ve bu yaz geldiklerinde beni gerçekten istediklerini hissettim. Galatasaray beni almak için gerçekten çok istekliydi.

LİGİN 2. YARISINDA DAHA İYİ OLMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ
Sezona kötü başladık ama Galatasaray, genelde sezona kötü başlıyor. Çünkü sezon başında birçok yeni oyuncu geliyor, alışmak zaman alıyor. Mükemmel bir durumda olmadığımızı söyleyebilirim. Ama bunu tersine çevirecek silahlarımız var

Dürüst olmak gerekirse, gerçekten çok iyi durumdayım. Takımda önemli bir yerim var ve gün geçtikçe daha da güçlendiğimi hissediyorum. Birkaç ay önceki seviyemden gittikçe uzaklaşıyorum.

BİR AİLE OLDUM ONLARLA
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynaması da transferde bir nedendi. Marsilya gibi, hatta daha da popüler bir kulüp. Atmosfer de harika. Bunlar da beni burada denemek için ateşledi. Seni seven taraftarların önünde oynayacağını bilmek ve bu hissi yaşamak için de istekliydim. Ben böyle bir adamım. Bu tarz bir kulüpte, duygusuz olamazsın. İyi performans gösterdiğinde, Türk taraftarlar sana karşılığını yüzlerce kat fazlasıyla veriyor. Stattaki atmosfer Premier Lig'den farklı. Burada sevince sonuna kadar seviyorlar. Gerçekten fanatikler. Yaşamadan anlamak zor. Beni seviyorlar gibi. Bir aile oldum onlarla ve bunu yaşıyor olmak güzel. 

GALATASARAY İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM
Southampton ile iki senelik daha kontratım var. Galatasaray'ı çok seviyorum. Bu kulübün başarılı olması için her şeyi yaparım. Galatasaray'da kalacak mıyım göreceğiz...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0