Marcelo Saracchi için resmi açıklama!

Marcelo Saracchi
Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 27 puanla tamamlayan Galatasaray, ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar Fatih Terim'in isteği doğrultusunda kadrosuna önemli takviyeler yapmaya hazırlanırken ilk transfer de belli oldu. Cimbom sol beke Marcelo Saracchi'yi getiriyor.

Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Yuto Nagatomo ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Japon oyuncu yerine aradığı ismi buldu. Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig forması giyen Marcelo Saracchi'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 21 yaşındaki genç sol bek için Alman ekibinden resmi açıklama da geldi. 

4 OCAK'TA AÇIKLANACAK
Leipzig Sportif Direktörü Markus Krösche, BILD'e yaptığı açıklamada, transferin bitmek üzere olduğunu ve sadece evrak işlerinin kaldığını belirtti. Devre arasında Nagatomo ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray, yeni sol beki Saracchi'yi transferin başlangıç dönemi olan 4 Ocak'ta açıklaması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0