Fatih Terim'in ilk hedefi Alex Teixeira!

Alex Teixeira
Galatasaray'da devre arası transfer döneminde Younes Belhanda ile yolları ayırma hesapları yapılırken Faslı 10 numara yerine Fatih Terim'in istediği isim de netleşti. İmparator, 10 numaraya yıldız futbolcu Alex Teixeira'yı istiyor. Cimbom, Belhanda'yı satması durumunda Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmayı hedefliyor. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Ocak ayında en çok Alex Teixeira'yı istiyor. Çin'de Jiangsu Suning formasıyla bu sezon 30 maçta 18 gol 11 asistle oynayan süperstar, Terim’in aklındaki 10 numara için ilk aday konumunda.

Kulübüyle sözleşmesi 31 Aralık 2020’de sona erecek olan Teixeira da artık Avrupa’ya dönmek istiyor. 50 milyon Euro’ya transfer olduğu Çin’de büyük paralar kazanan, ancak geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Şampiyonlar Ligi atmosferini çok özlediğini belirten Sambacı, gelen teklifleri değerlendirmeye hazır.

Galatasaray, Belhanda’yı 10 milyon Euro veya üzerinde bir rakama satabilirse, bu paranın tamamını Teixeira transferinde kullanmayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0