Emre Akbaba özel antrenör tuttu!

Emre Akbaba
Galatasaray'ın geçen sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Emre Akbaba, sezonun ikinci yarısında hazır olmak için özel antrenör tuttu. Yıldız futbolcunun güçlü dönmek için sıkı çalıştığı öğrenildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da adı ikinci yarıda TFF listesine bildirilecek olan ve teknik heyetin artık kendisine, ‘yeni transfer’ gözüyle baktığı Emre Akbaba, bomba gibi bir geri dönüş hazırlığı içinde.

Bir süredir takımla çalışmalara devam etse de ciddi bir maç eksiği söz konusu olan Emre, kondisyon toparlama sürecini hızlandırmak için özel antrenör tuttu. Emre Akbaba’nın, izinli olduğu zamanlarda da ekstra antrenmanlar yaparak güçlenmeye çalıştığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0