William D'avila: Onyekuru transferinde son detaylar konuşuluyor...

Henry Onyekuru başta olmak üzere birçok ünlü ismin menajerliğini üstlenen  William D’Avila, Radyospor'a Galatasaray'ın transfer gündemini yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. D’Avila, Onyekuru transferinde son detayların konuşulduğunu açıkladı. İşte D'Avila'nın açıklamaları:

"ONYEKURU TRANSFERİNDE SON DETAYLAR KONUŞULUYOR"
"Umarım en kısa sürede Monaco ile Galatasaray, Henry Onyekuru için anlaşmaya varır. Kısa sürede kulüplerin bir bilgilendirme yapacağını düşünüyorum. Onyekuru Galatasaray'a dönmek ve iyi bir dönem geçirmek istiyor. Başarılı olmak için çok istekli. Son detaylar konuşuluyor. Ben transferin gerçekleşmesin adına her şeyin pozitif olduğunu söyleyebilirim. Fenerbahçe transfer için devreye girmedi. Bu yöndeki bilgiler, haberler doğru değil."

"GALATASARAY'IN KADEWERE'YE İLGİSİ YOK"
"Tino Kadewere için Galatasaray'dan yetki almadım. Menajeri benim arkadaşım. Galatasaray'dan da bir ilgi yok. Bunların tamamı asılsız. Bu bilgiler doğru değil."

"BELHANDA'YA TEKLİF YOK"
"Belhanda ile ilgili bir teklif yok. Galatasaray'dan görüşmemiz için bir çağrı gelirse bir araya geliriz. Böyle bir durum gerçekleşmedi. Her dönem ayrılacağı yönünde haberler çıkıyor. Oradaki durum nedir? Bunu tam olarak bilmem için de kulüple görüşmemiz gerecek. Sadece Belhanda konusu değil, beni ilgilendiren tüm konularla ilgili Galatasaray ile bir görüşme yapma durumumuz olabilir."

"DA COSTA İÇİN GALATASARAY İLE GÖRÜŞMEDİK"
"Ocak ayında hangi oyuncuların ayrılma durumu var, onu değerlendireceğiz. Da Costa çok başarılı bir dönem geçirdi. Al-İttihad ile sözleşmesini fesh etti. Galatasaray ile anlaştığımızı ya da görüştüğümüzü söyleyemem. Onun da yeni sözleşme ile ilgili kişisel beklentileri var. Özel bir oyuncu."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0