Muslera takım arkadaşlarını azarladı!

Hafta sonu evinde Ankaragücü karşısında sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak şok bir puan kaybı yaşayan Galatasaray'da ortaya konulan etkisiz futbol taraftarları rahatsız ederken, teknik direktör Fatih Terim'in soyunma odasına inmeyerek tepki gösterdiği karşılaşmanın ardından Fernando Muslera takım arkadaşlarını sert bir şekilde uyardı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da haftalardır takımı ayakta tutan kaptan Fernando Muslera son olarak iç sahada son 5 dakikasına 2-0 önde girip 2-2'lik beraberlikle ayrıldıkları Ankaragücü maçının ardından soyunma odasında takım arkadaşlarına patladı. Haftalardır takımı ayakta tutan isim olan Uruguaylı file bekçisi; lig sonuncusu, üstelik de 10 kişi kalmış Ankaragücü’ne karşı 2-0’dan 2-2’ye gelen maçın ardından patladı! Fatih Terim’in gelmediği soyunma odasında bir konuşma yapan Muslera’nın, “Burası Galatasaray, artık farkına varın! Bu oyun bize hiç yakışmıyor. Kendimize gelmemiz lazım. Ayağa kalkacağız ve bunu beraber yapacağız. Herkesin fedakarlık yapması gerekiyor. Bu gidişatın sorumlusu biziz!” dediği öğrenildi. Muslera gibi takımın diğer kaptanı Selçuk İnan da yerli futbolcuları uyardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0