Nzonzi'nin ayrılmak için tek şartı var!

Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve devre arasında takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Steven Nzonzi için yönetim oyuncunun menajerliğini yapan babasıyla görüştü. Fransız yıldızla yollarını ayıracaklarını belirten yönetimden oyuncunun tek bir talebi olduğu ortaya çıktı! 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'nin devre arası için İtalyan ekibi Torino'nun transfer listesinde olduğu iddia edilirken flaş bir gelişme yaşandı. Kadro dışı kalan Nzonzi'nin babası ve menajerliğini yapan Fidele, oğlunun sözleşmesinin feshedilmesi görüşmeleri için İstanbul'a geldi. Fidele Nzonzi, 1 milyon 625 bin Euro'luk alacağının 31 Aralık tarihine kadar ödenmesi durumunda herhangi bir zorluk çıkarmadan takımdan ayrılacaklarını söyledi. Baba Nzonzi, şu ana kadar oğlunun 850 bin Euro'luk alacağının ödendiğini hatırlattı. Bu gelişme sonrası sarı-kırmızılı yönetimin nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu. Fransız yıldızın, devre arası transfer döneminde sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

Steven Nzonzi sezon başında Roma'dan bedelsiz olarak kiralanmış ve yıllık 3.2 milyon Euro ücrete imza atmıştı. Fransız oyuncu bu sezon Galatasaray formasıyla 15 resmi maçta 1287 dakika sahada kaldı ve sadece 1 asiste imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0