Paris deplasmanında 4 eksik!

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının son maçında Paris SG ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray bugün Fransa'nın başkentine hareket ederken, açıklanan kamp kadrosunda 4 ismin eksikliği dikkat çekti. Sakatlıkları sebebiyle Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Adem Büyük gibi isimler maç kadrosunda yer almazken, Radamel Falcao'nun maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Avrupa Kupaları'nda ya tamam ya devam maçına çıkan Galatasaray, zorlu deplasmanda zoru başarmaya çalışacak ancak eksikler oldukça can sıkıcı.. Sakat oyuncuların son dönemde sayısının artması nedeniyle takım kurmakta zorlanan teknik direktör Fatih Terim'in ayrıca sezon başında UEFA'ya verilen listede bazı isimleri yazamamış olması da teknik heyetin elini - kolunu bağlıyor. Sakatlıkları sebebiyle Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Adem Büyük'ü maç kadrosuna almayan Terim, ayrıca kart cezası nedeniyle Yunus Akgün'e de bu maçta şans veremeyecek. Galatasaray'ın deplasmanda oynayacağı zorlu Paris SG karşılaşması için maç kadrosunda 16 yaşındaki stoper Emin Bayram'ın yer alması dikkat çeken detaylardan birisi oldu

Teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği maç kafilesi şu isimlerden oluşuyor;
Fernando Muslera, Okan Kocuk - Şener Özbayraklı, Mariano, Yuto Nagatomo, Marcao, Emin Bayram - Ryan Donk, Steven Nzonzi, Mario Lemina, Jean Michael Seri, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ömer Bayram, Emre Mor ve Radamel Falcao.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0