Saracchi imzaya geliyor!

Devre arasında kadrosunda büyük ölçekli bir revizyon gerçekleştirecek olan Galatasaray'da takımı gençleştirme operasyonu resmen başladı. Savunmanın her iki kanadını değiştirmek isteyen teknik direktör Fatih Terim, sol bek pozisyonu için uzun süredir gündemde olan Marcelo Saracchi'nin transferine onay verdi. Leipzig yönetimiyle her konuda anlaşan yönetim Uruguaylı genç oyuncuyu 1.5 yıllığına kiralamaya hazırlanıyor! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arası beklenenden daha hareketli geçecek gibi görünüyor.. Daha önce Monaco'da forma giyen Henry Onyekuru'nun kiralanması için Fransız ekibiyle anlaşma sağlayan Galatasaray, sezon başında Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne'nin dönüşüne de onay verdi. Üçüncü hamle ise savunmanın sol kanadına oldu ve teknik heyetin memnun olmadığı Yuto Nagatomo yerine Leipzig'de aradığı şansları bulamayan Marcelo Saracchi oldu. 2018 yılında Alman ekibinin 12milyon Euro bonservisle River Plate'den transfer edilen Saracchi için 1.5 yıllık kiralama teklifinde bulunan Galatasaray yönetimi oyuncunun bedelsiz olarak kiralanması hususunda anlaşma sağladı. 22 yaşındaki oyuncuya da yıllık 800bin Euro ödeyecek olan Galatasaray böylelikle FFP kapsamında da tehlikeye girmemiş oldu. Saracchi'nin takıma katılmasının ardından sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yuto Nagatomo da kendisine gelen teklifleri değerlendirerek takımdan ayrılacak. 

Geçen sezon 20 maçta görev yapan Saracchi, bu sezon sadece 7 maçta forma giyebildi. Uruguay milli takımında da görev yapan genç oyuncu hücumcu bir sol bek olarak tanınıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0