Terim kampı uzun tutacak!

Süper Lig'de hafta sonu Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu karşılaşmayla birlikte ligin ilk yarısını noktalarken teknik direktör Fatih Terim devre arasında yapılacak kamp çalışması için kurmaylarıyla planlarını sürdürüyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'e bu haftadan itibaren verilecek arada takımların kamp yapacağı yerler netleşmeye başladı. Türkiye'nin yanı sıra bir çok takım Antalya'da kamp çalışmalarını yapmaya hazırlanırken, Galatasaray'a uluslararası bir organizasyon şirketinden Katar'da hazırlık kampı ve turnuva daveti gelmişti. Bu konu üzerine ekibiyle görüşmeler gerçekleştiren teknik direktör Fatih Terim, devre arasında takımda yapacağı operasyonu dikkate alarak 10-12 günlük kamp çalışmaları için kesintisiz bir program düzenlemek istiyor. Bu nedenle de deneyimli teknik adamın uzun ve yorucu yolculuğu dikkate alarak Katar'dan gelen daveti geri çevirmesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere, Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax daha önce yaptığı resmi duyuruda 9 Ocak 2020 tarihinde Galatasaray ile Katar'da hazırlık maçı oynayacağını açıklamıştı. Teknik heyetin devre arasında Katar'da kamp yapma teklifini redetmesi halinde bu maçın da iptal olması söz konusu olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0