Savunmanın merkezine Da Costa!

Marcao’nun formsuzluğı ve Luyindama’nın sakatlığı sebebiyle savunmaya takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray’da gündeme tanıdık bir isim geldi. Daha önce Başakşehir ve Sivasspor forması giyen Manuel da Costa kulübüyle sözleşmesini feshederek serbest kalırken, Galatasaray yönetimi oyuncunun menajeriyle temasa geçti.

Arap basınında yer alan haberlere göre; Luyindama'nın sakatlanmasının ardından stoperde sıkıntı çeken Galatasaray, Al İttihad ile sözleşmesini sonlandıran Manuel da Costa’yla anlaşmaya vardı. Al İttihad kulübüyle küçük pürüzleri çözmeye çalışan Brezilyalı oyuncu, devre arası için Galatasaray ile kesin mutabakat sağladı. Bedelsiz olarak gelecek olan Costa’nın yaşadığı Cidde kentindeki işlerini toparlamaya başladığı bildirildi. Burada kulüpten aldığı araç ve evlerin devri için bazı prosedürleri tamamlayan Costa’nın bizzat kullandığı eşyaları da teslim ettiği belirtildi. 

Al-İttihad yöneticileriyle sıcak bir ilişkisi olan Da Costa’nın Türkiye’de ikinci yarıda Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği de belirtildi. 33 yaşındaki Da Costa daha önce ülkemizde Sivasspor ve Başakşehir formalarını giymişti. Süper Lig’i yakından tanıması ve tecrübeli bir oyuncu olması nedeniyle teknik direktör Fatih Terim’in transfere onay verdiği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0