Shaqiri transferi için engeller kalkıyor!

Xherdan Shaqiri
Galatasaray devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmaları sürdürürken listenin ilk sırasında Liverpool'dan Xherdan Shaqiri bulunuyor. Sarı-kırmızılılar yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isterken İngiliz ekibinin Takumi Minamino'yu transfer etmesinin ardından Shaqiri transferi için engel kalktı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; İngiltere'de patlayan transfer bombasının etkileri, Galatasaray cephesinde hissediliyor... Sarı-kırmızılılar, uzun süredir Liverpool forması giyen Xherdan Shaqiri’nin peşindeydi. Bu sezon İngiliz devinde istediği şansları bulamayan ve yedek kulübesine hapsolan İsviçreli yıldızın kiralanması için birkaç girişimde bulunan Galatasaray Yönetimi, “Biraz bekleyin” cevabıyla karşılaştı. Ancak Premier Lig temsilcisinin son transferi, tam anlamıyla Shaqiri’nin Galatasaray’a transferindeki çok önemli bir engeli kaldırmış oldu.

TEKLİF YİNELENECEK
Bu transferle birlikte, Shaqiri’nin forma şansı hiç kalmadı ve Liverpool’un talep ettiği bekleme sürecindeki engel ortadan kalkmış oldu. İngilizler artık, 29 yaşındaki futbolcunun ayrılığına sıcak bakıyor. Kırmızılar önceliği yine bonservisli tekliflere verecek olsa da Galatasaray cephesi bir kez daha devreye girerek kiralama teklifini yineleyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0