Tugay Kerimoğlu: Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunun son maçında Paris Saint-Germain deplasmanında ağır bir mağlubiyet alan Galatasaray, bu sezon için Avrupa Kupaları'na veda etti. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Tugay Kerimoğlu, karşılaşmayı değerlendirdi. 

Teknik, taktik ve skor olarak bazı düşüncelerimizi paylaşabiliriz ama Galatasaray Kulübü'nün devre arasında bazı oyuncularla yolları ayırması gerekiyor. Olmuyorsa, zorlamanın bir anlamı yok. Büyük camialarda oynuyorsanız, bir kaliteniz varsa bunu sahada koşarak, isteyerek mücadele ederek göstermelisiniz. Bazı oyunculara teşekkür edip, veda etmek en doğru yol gibi gözüküyor. Oyuncu kalitesi olarak Paris Saint Germain sizden daha güçlü olabilir. Ancak siz de sahada %100'ünüzü vermelisiniz. Bir Şampiyonlar Ligi istediğiniz gibi gitmemiş olabilir ama bazı oyuncularınızın büyük kulübe hizmet etmediğini yeşil saha içerisinde görüyorsunuz. Bazı şeylere üzülüyoruz, ülkemizi düşünerek yorumlar yapıyoruz. Bizler buralara gelerek kendi futbol bilgimize göre insanlara bir şeyler iletmeye çalışıyoruz. Saha içerisinde futbolcuların vurdum duymazlığı başka yerlere çekilerek, olay farklı yerlere gidebiliyor.

Falcao'nun yedek kalması doğru bir tercih. "Bu kadar uzun süre kaldıktan sonra haydi başla, %100'ünü ver." demek yanlış olur. Bu biraz oyuncu korumadır. Oyuncunun geri dönüşü yavaş yavaş sağlanır. Falcao adına doğrusu yapıldı. Lige dönüşle birlikte üç hafta, devre arası kampında da doğru yükleme ile Falcao sezonun ikinci yarısına etkili başlayabilir. Falcao'yu doğru kullanmak isterseniz, takım arkadaşları onu iyi beslemeli. Ondan verimi böyle alabilirsiniz. Emre Mor'u hepimiz kazanmaya çalışıyoruz. Her zaman onunla ilgili sözlerimizi dile getiriyoruz. Önce Emre'nin kendisi isteyecek. Dünya futbol piyasasında bir yere gelmek istiyorsa, bütün her şeyden vazgeçip sahaya konsantre olmalı. Bıkmadan çalışmalı, her şeyini ortaya koymalı. Olmuyorsa, vedalaşacaksınız

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0