Tuzla karşısında sahne gençlerin!

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.tur ilk maçında TFF 2.Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim genç oyunculara forma şansı tanıyacak. Hafta sonu oynanılacak Alanyaspor karşılaşmasını düşünen Terim, as kadrosundaki sakat oyuncularının çokluğu sonrasında kupada fazla süre vermediği isimlere ve gençlere formayı verecek.

Tuzlaspor karşısında genç ve rotasyon ağırlıklı bir ilk 11'e forma şansı verecek olan Fatih Terim aynı zamanda oyuncularının durumunu da görme fırsatı yakalayacak. Deneyimli teknik adamın ayrıca sezon başından beri A takımla birlikte antrenmanlara aldığı genç isimlerden Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Atalay Babacan, Yunus Akgün, Erencan Yardımcı gibi isimlere ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Genç oyuncular Süleyman Luş ve Gökay Güney'in de maç kadrosunda yer alacağı gelen haberler arasında.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0