Yönetim tepkiye hazırlanıyor!

Trabzon deplasmanında aldığı beraberlikle zirve inadını sürdüren Galatasaray'da yönetim, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın es geçtiği iki pozisyon için tepki gösterecek. Ev sahibi ekibin attığı golde Sörloth'un faul yapmasına rağmen yayıncı kuruluşun pozisyonun tekrarını dahi göstermediğine dikkat çeken yönetim, VAR hakeminin tartışmalı pozisyonlarda neden devreye girmediğine tepki gösterecek. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; hafta sonu deplasmanda Trabzonspor beraberliğiyle kapatan Galatasaray camiasında iki pozisyona tepki var. Sarı-Kırmızılı yönetim, Karadeniz ekibinin golünden önce yapılan faul ile Emre Mor’a ceza sahasında gerçekleşen müdahalenin es geçilmesiyle ilgili düşüncesini, bir video çalışmasıyla duyurmaya hazırlanıyor. Özellikle VAR hakemlerinin bu iki pozisyonda neden devreye girmediği konusu gündeme getirilecek. 

Pozisyonlardan birinde Trabzonspor’un forveti Sörloth’un, kafa vuruşu yaparken Marcao’yu iterek düşürdüğü görülüyor. Diğerinde ise Emre Mor’a ceza sahası içerisinde müdahalede bulunulduğu, hakemlerin bu pozisyonda devam kararı vermesinin yanlış olduğu savunuluyor. Her ne kadar bu itiraz veya tepki, maçın sonucunu değiştirmeyecek olsa da Galatasaray Yönetimi bu şekilde hem taraftarın sesini duyurmak hem de kulübün haklarını savunmayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0