Taylan Antalyalı'nın kupa heyecanı..

Sezon başında Erzurumspor'dan transfer edilen ve taraftarın büyük beklentisi olan Taylan Antalyalı bu sezon geride kalan dönemde sadece 3 dakika forma giyerken, 24 yaşındaki oyuncunun Tuzlaspor maçında kendisini taraftarın karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da sezon başından beri forma giymesi beklenen ancak teknik direktör Fatih Terim'in zaman zaman maç kadrosuna dahi almadığı Taylan Antalyalı'yı tatlı bir telaş aldı. Taylan'ı en güçlü ve en iyi formuyla sahaya sürerek kazanmayı planlayan Fatih Terim, ilk olarak hafta içi oynanacak olan Tuzlaspor karşılaşmasında sahaya sürmeye hazırlanıyor. Genç oyuncu ligin ikinci yarısından itibaren yavaş yavaş A takıma monte edilecek.

Taylan Antalyalı bu sezon transferin son gününde Galatasaray'a imza atarken, Erzurum BŞB forması altında TFF 1.Lig'de üç maçta toplam 200 dakika görev yapmıştı. Taylan bu karşılaşmalarda 1 gol - 1 asistlik performansa imza atarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0