Jimmy Durmaz göz doldurdu..

Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Trabzonspor ile berabere kalan Galatasaray'da sonradan oyuna giren ve gösterdiği performansla alkış alan Jimmy Durmaz teknik heyetin de gözüne girdi. Sezon başından beri aradığı şansı bulamayan tecrübeli oyuncuyu Fatih Terim maçtan sonra tebrik etti.

Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve hazırlık döneminde gösterdiği performans ile yeni sezonda joker olması beklenen Jimmy Durmaz sezonun geri kalan kısmında istediği süreleri bulamamıştı. Şampiyonlar Ligi kadrosunda da kulübün FFP'den aldığı ceza nedeniyle yer alamayan İsveç milli takımı oyuncusu Jimmy, son olarak Trabzonspor maçında sonradan oyuna girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Mario Lemina'nın yerine oyuna dahil olan tecrübeli oyuncu gösterdiği başarılı performans ile alkış alırken, özellikle sağ kanatta sürekli ceza sahasına girmeye çalışması ve rakip kaleye yönelik dikine oyunu ile Galatasaray'da sezon başından beri yaşanılan kreatif oyuncu sıkıntısını bir nebze çözdü. Trabzonspor karşısında takım arkadaşlarına iki kez pozisyon hazırlayan ancak sonuç alamayan Jimmy, bir pozisyonda da sağ kanattan içeriye girip içeriye kestiği topta kaleci Uğurcan'ı geçmiş ancak kale çizgisi üzerinde stoper Hüseyin Türkmen'i geçememişti.

Trabzon deplasmanında etkili oyunuyla dikkat çeken Jimmy Durmaz maç sonrasında teknik direktör Fatih Terim'den de tebrik aldı. Tecrübeli teknik adamın maçtan sonra özel olarak görüştüğü tecrübeli oyuncuya bundan böyle ligde daha fazla forma şansı vermesi beklenirken, hafta içi kupada oynanacak Tuzlaspor karşılaşmasında da ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. 

Jimmy Durmaz bu sezon Galatasaray forması altında 7 maçta 247 dakika süre alırken, herhangi bir gol veya asiste imza atamadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0