Ryan Babel için özel talimat..

Hollanda milli takımında yaşadığı sakatlık sonrasında Başakşehir maçında özel bir bandaj ile oynayan ancak ağrıları artan Ryan Babel, geride kalan Club Brugge ve Trabzonspor karşılaşmalarında takımdaki yerinden uzak kalmıştı. Teknik direktör Fatih Terim, yıldız oyuncusuyla yakından ilgilenirken sağlık heyetine de hafta sonu için Babel'in hazır olmasını istediğini belirtti.

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hücum hattında joker olarak kullandığı Ryan Babel için sağlık kuruluna talimat verdi. Brugge maçında sakatlığı, Trabzonspor maçında ise hem sarı kart cezası hem de sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Babel'in hafta içerisinde yoğun tedavi programı uygulanarak hafta sonu takımdaki yerini alması bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim hücum hattında yaşadığı eksiklikler sonrasında Adem Büyük'e tek forvet olarak şans tanırken, Babel'in iyileşmesi halinde ceza sahasındaki etkinliğini arttırmayı planlıyor.

Ryan Babel'in dizindeki sakatlık sonrasında Florya'da sağlık ekibi tarafından yoğun bir tedavi programı gördüğü ve dizinde bulunan ödemin dağıldığı öğrenildi. Hollandalı tecrübeli futbolcunun hafta içi oynanılan Tuzlaspor maçında dinlendirilerek Alanyaspor karşılaşmasına hazır hale gelmesi bekleniyor.

Babel bu sezon Galatasaray formasıyla ligde çıktığı 12 maçta 4 gol - 1 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0