Yuto Nagatomo ile yollar ayrılıyor..

Süper Lig'in ilk yarısını dün akşam Antalyaspor karşısında 5-0'lık farklı galibiyetle kapatan Galatasaray'da devre arasında gerçekleştirecek operasyon için geri sayıma geçildi. Kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanan teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yuto Nagatomo ile yolların ayrılması kararlaştırıldı. 

Galatasaray'da devre arasında gerçekleştirilecek operasyonda kadrodan ayrılması beklenen isimler arasında yer alan Japon sol bek Yuto Nagatomo dün akşam oynanılan Antalyaspor karşılaşmasıyla birlikte son kez Galatasaray forması giydi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedileceği öğrenildi. Antalyaspor karşılaşması sonrasında basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soruya "Yuto'yla ayrılsak da beraberiz, o bizim çok sevdiğimiz bir isim." cevabını veren teknik direktör Fatih Terim bu ayrılığı bir nevi doğrularken, Galatasaray'ın devre arasında Leipzig'den genç oyuncu Marcelo Saracchi'yi kiralaması bekleniyor.

Galatasaray forması altında bu sezon tüm kulvarlarda 24 resmi maça çıkan Yuto Nagatomo bu karşılaşmalarda 1997 dakika sahada kalırken 2 gollük katkı verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0