Jesse Sekidika için teklif yapıldı!

Süper Lig'de ilk yarıyı beklentilerin uzağında geçiren Galatasaray, ligin ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına erkenden başladı. Uzun süredir takip edilen Eskişehirspor'un genç oyuncusu Jesse Sekidika için harekete geçen Galatasaray yönetimi, oyuncu için resmi teklifini iletti.

Hürriyet gazetesinde Ali Naci Küçük imzalı yer alan habere göre; Galatasaray, ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte Eskişehirsporlu genç oyuncu Jesse Sekidika’yı renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Bruma, Rodrigues ve Onyekuru gibi süratli, üçüncü bölgede adam eksiltebilen futbolcuları tercih eden ve basamak atlatan teknik direktör Fatih Terim de scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Sekidika ismine onay verdi. Bu sezon bir çok basın toplantısında “Futbolcuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız” diyen tecrübeli teknik adam transfer şartlarını da öğrendikten sonra Nijeryalı için bir an önce harekete geçilmesini istedi. Yönetim de hem yaşı, hem yeteneği, hem de uygun maliyeti nedeniyle Sekidika’ya imza attırmak için mesai harcamaya başladı.

100BİN EURO TEKLİF EDİLDİ!
Eskişehirspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan ancak bir süredir maaşı ödenmediği için federasyona başvurması halinde sözleşmesini feshetme hakkına sahip olan Jesse Sekidika, kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle para kazandırmadan gitmek istemiyor. Eskişehir'den ayrılık kararı alan ve şu sıralar Nijerya'da bulunan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun yaklaşık 2 ay önce fesih hakkını kazandığı ancak henüz kullanmadığı ortaya çıktı. Bu nedenle Sekidika için eli kolu bağlı olan Eskişehir yönetimi, oyuncusuna gelen teklifleri değerlendirmek istiyor. Trabzonspor, Fenerbahçe, Konyaspor, Göztepe gibi takımların radarında bulunan Jesse Sekidika için teknik direktör Fatih Terim'in onayı doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi oyuncunun bonservisi için 100bin Euro teklif etti. Sekidika'ya da uzun süreli bir sözleşme öneren Galatasaray yönetiminin kısa bir süre içerisinde bu transferi noktalayarak önümüzdeki hafta İstanbul'da başlayacak olan kamp çalışmalarına oyuncuyu İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0