Andone dönüş tarihini açıkladı!

Süper Lig'de sezonun 11.haftasında Gaziantep deplasmanında dizinden sakatlanarak uzun süredir takımdan ayrı kalan Florin Andone için devre arasında takımdan ayrılacağı yönünde bir çok haber çıkarken, Rumen oyuncu devam eden rehabilitasyon süreci sonrasında sahalara dönüş tarihini resmen açıkladı. 

İkinci yarı hazırlıklarına Florya'da başlayan ve önümüzdeki günlerde kamp dönemini Antalya'da geçirecek olan Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Florin Andone, yaşadığı çapraz bağ sakatlığının ardından sahalara dönüş tarihini kişisel Instagram hesabından duyurdu. Rumen oyuncu yaptığı paylaşımda "Her şey iyiye gidiyor. 2 hafta içerisinde İstanbul'da olacağım. 1 aya da oynamak için hazır olurum." ifadelerini kullanarak müjdeyi verdi. 

Sezon başında Brighton kulübünden kiralanan Florin Andone bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 12 maçta toplamda 684 dakika sahada kalırken 3 kez gol sevinci yaşadı. Rumen oyuncu özellikle mücadeleci oyun profiliyle saha içindeki sonuçlar iyi olmasa bile taraftardan alkış almayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0