Ryan Babel oynamak istiyor!

Ligin ikinci yarısı öncesinde kadrosunda ciddi bir revizyona gidecek olan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi transferini açıklayan, Eskişehirspor forması giyen Jesse Sekidika'da da imza aşamasına gelen Ryan Babel devre arasında takımdan ayrılabilir!

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında bedelsiz şekilde kadroya katılan Ryan Babel sürpriz bir şekilde Galatasaray'dan ayrılabilir. Teknik direktör Fatih Terim'in beklentilerinin altında kalan Hollandalı yıldız oyuncunun menajeri oyuncusuna gelen teklifleri kulübe iletirken, Babel'in de bu tekliflere sıcak baktığı iddia edildi. Yapılacak transferlerin ardından kadrodaki yeri sallantıya girecek olan Hollandalı oyuncunun sezon sonunda Euro 2020'de boy göstermek istemesi nedeniyle düzenli olarak oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtiliyor. Bunun üzerine durum değerlendirmesi yapan teknik direktör Fatih Terim'in ligin ikinci yarısında daha hızlı ve atlet bir takım kurma düşüncesi doğrultusunda Ryan Babel'in ayrılığına onay verdiği öğrenildi.

Bu gelişmelerin yanı sıra bir sürpriz iddia da Yahoo Sport'ta görev yapan Fransız gazeteci Manu Lonjon'dan geldi. İngiltere kulüplerinden Newcastle ile Hollanda ekibi Ajax, yıldız oyuncunun transferi için Galatasaray ile ilgili görüşmelere başladı. Ryan Babel'in de sezonun ikinci devresinde Galatasaray'da olması zor görünüyor.

Sezon başında kadroya katılan Ryan Babel bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 15 resmi maçta 5 gol - 1 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0