Onyekuru'nun dönüşü havayı değiştirdi!

Galatasaray'ın devre arasında Monaco'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru ligin ikinci yarısı için teknik direktör Fatih Terim'in en büyük kozlarından birisi olacak. Geçtiğimiz sezon ikinci devre 13 gole doğrudan etki ederek şampiyonlukta başrol oynayan isimlerden birisi olan Nijeryalı yıldız oyuncu, sezonun ilk yarısını boş geçirmesine karşın ikinci yarı kampına hızlı başladı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Henry Onyekuru’nun dönüşü Florya’da teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik direktör Fatih Terim sezonun ikinci yarısı için tüm planlarını Nijeryalı yıldızı daha verimli kullanmak üzerine kuruyor. Hücum planını genç yıldızın üzerine yapan Terim, özellikle geçen seneki skor katkısını alarak şampiyonluk yolunda Onyekuru'dan büyük beklentiler içerisinde.. 

İDMANLARA ÇOK İYİ BAŞLADI
Monaco’daki sakatlığı sonrası ilk yarının büyük bölümünü oynamadan geçiren Henry Onyekuru, buna rağmen Galatasaray’daki idmanlara çok iyi bir başlangıç yaptı. Takımla birlikte gerçekleşen çalışmalarda farkını hissettiren Onyekuru, sürati, tekniği ve gol vuruşlarıyla şimdiden hocası Terim’i heyecanlandırmayı başardı. Nijeryalı yıldız oyuncu tabir-i caizse çıktığı ilk idmandan itibaren farkını hissettiriyor. Nijeryalı futbolcunun geçen sene şampiyonluk getiren performansından hiçbir şey kaybetmediği gözlendi.

İLETİŞİMİNİ HİÇ KOPARTMADI
Geçtiğimiz sezon formuyla Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Onyekuru, ne sevenleriyle ne de kulüple iletişimini kopardı. Monaco’ya transferinden sonra da Florya’nın yolunu tutan Onyekuru, sevgisini ve özlemini, hocası Fatih Terim’e sarılarak göstermişti. Geç de olsa Nijeryalı futbolcunun yeniden takıma katılması, hem teknik heyette hem de yönetimde büyük sevinç yaratmış durumda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0