Seri çıkmaza girdi!

Galatasaray'ın sezon başında Fulham'dan büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Jean-Michael Seri sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla sınıfta kalırken, Fildişili yıldız oyuncunun ikinci yarı öncesinde takımdan ayrılacağı iddia ediliyordu. Devrenin son maçında iyi bir oyun ortaya koyarak gelecek için ümit veren Seri için iki önemli kulübün Fulham'a teklifte bulunduğu ortaya çıktı! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Steven Nzonzi'yle yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen isimlerden birisi olan Jean-Michael Seri'nin durumu karmaşık bir hal aldı. Ligin ilk yarısının son maçında Antalyaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyan ve orta sahada yeni düzende başrol olabilecek bir beklenti yaratan Fildişili oyuncu, yedek kulübesine mahkum olduğu dönemde takımdan ayrılmak istediği ve menajerine talimat verdiği ortaya çıktı. Teknik heyetin takımda tutmak istediği ancak aynı zamanda da performansı hakkında soru işaretleri bulunan yıldız oyuncu için İtalyan ekibi Napoli ve Fransız ekibi Lyon'un resmi teklif sunması Galatasaray'da da planları karıştırdı.

Ligin ilk yarısında uzun bir süre yedek kulübesine mahkum kalan ve ilk 11'de şans bulamayan yıldız oyuncunun "Buradaki futbola uyum sağlayamadım." diyerek menajerine kendisine takım bulmasını istedi. Seri'nin menajeri Franklin Mala ise oyuncusuna iki önemli kulüpten teklif getirdi ve şartlarını Fulham'a sundu. İngiliz ekibinin bu teklifleri kabul etmesi sonrasında ayrılmaya hazırlanan Seri için Galatasaray teknik heyetinin "kalsın" raporu sonrasında görüşmeler tıkandı. İki kulübün sezon başında Galatasaray'ın ödediği 1.5 milyon Euro'luk kiralama ücretini ödemeye hazır oldukları gelen haberler arasında yer alırken,  hem Seri'nin kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istemesi  hem de Galatasaray teknik heyetinin Seri'yi ikinci yarıda kadroda düşünmesi işleri çıkmaza sürüklemiş durumda.. 

28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Galatasaray forması altında bu sezon tüm kulvarlarda 18 maçta 1219 dakika süre aldı ve 1 gol - 2 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0