Arda Turan defteri kapandı!

Galatasaray'da gündemi uzun süredir meşgul eden Arda Turan transferi netlik kazandı.. Florya'da gerçekleştirilecek olan ikinci yarı kamp çalışmaları öncesinde teknik direktör Fatih Terim ile biraraya gelen yönetim, 33 yaşındaki oyuncunun transferini veto ederek bu defteri açmadan kapatmış oldu! 

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Süper Lig'de ilk yarıyı istediği gibi tamamlayamayan Galatasaray'da ikinci yarı hazırlıkları yarından itibaren Florya'da tesislerde başlıyor. Florya'da gerçekleştirilecek olan ikinci yarı kamp çalışmalarının yanı sıra transfer çalışmalarıyla da ilgili olarak çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yönetimle özel olarak görüştü. Arda'nın transferini masaya bile yatırmayan yönetimin, toplantının ardından başkan Mustafa Cengiz kendisine yöneltilen sorulara açıklamalarda bulundu.

Başkan Cengiz, özellikle Arda Turan ile ilgilerinin olmadığını vurgularken takıma uzun yıllar katkı sağlayıp sonrasında kazanç elde edebilecekleri oyunculara yöneldiklerini söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0