Mbaye Diagne dönüş hazırlığında!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı ancak yeni kulübünde teknik heyetle yaşadığı problem sonrasında kadro dışı kalan Mbaye Diagne devre arasında Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. Senegalli yıldız oyuncu kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaparken, Belçika ekibiyle sözleşmesini feshederek Galatasaray'ın kampına katılmak için geri sayıma geçti! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında Club Brugge'a kiralanan ancak bir kaç haftadır kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne'den son dakika paylaşımı geldi. Radamel Falcao'nun tam olarak hazır olmaması, Florin Andone'nin ise sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle forvet çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da gündeme Mbaye Diagne geldi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kutlamalarına katılmayan ve taraftarın hedefindeki adam olan Diagne, transfer döneminin son günlerinde Belçika ekibi Club Brugge'ün yolunu tutmuştu. PSG maçında kaçırdığı penaltının ardından gözden düşen, daha sonra disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik patron Philippe Clement tarafından kadro dışı bırakılarak B takıma gönderilen tecrübeli futbolcu, Galatasaray'a dönüş hazırlığında.

Sosyal medyayı aktif kullanan Diagne, Galatasaray formalı paylaşımlarına devam ediyor. 28 yaşındaki futbolcu, son olarak geçtiğimiz sezon şampiyonluğu getiren Çaykur Rizespor maçında attığı golün ardından çekilen fotoğrafı paylaştı ve geri dönüş sinyalini verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0