Jesse Sekidika için transfer açıklaması!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Eskişehirsporlu kanat oyuncusu Jesse Sekidika için kulübün asbaşkanı Ömer Kurumehmetoğlu açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki Nijeryalı hücum oyuncusunun takımdan ayrılacağını belirten Kurumehmetoğlu, oyuncu ve menajeriyle kısa bir süre içerisinde görüşme gerçekleştirerek süreci sonuçlandıracaklarını belirtti.

Radyospor'da yayınlanan Özgür Sancar'ın programına konuk olan Eskişehirspor kulübünün asbaşkanı Ömer Kurumehmetoğlu, gündemde yer alan Jesse Sekidika transferi hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takım olarak ekonomik anlamda zor günler geçirdiklerini ve transfer tahtalarının kapalı olduğunu belirten Kurumehmetoğlu, kamp döneminde Nijeryalı oyuncu ve menajeriyle görüşeceklerini "Jesse ile ilgili bir anlaşma yok. Süper Lig’den takım ilgileniyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon ve Gazişehir.. Ama netleşen bir durum yok. Menajeri gelecek ve oturacağız. Karar vereceğiz. Menajerler aracılığıyla bu teklifler geldi. İkili konuşmalar oldu. Bunun sonucu da bu hafta sonu belli olur. Oyuncu direkt bir takım ismi vermedi. Biz takımda kalmasını istedik. Kendisine teklifler yaptık. Bizde kal, sözleşmeni uzatalım dedik. Ama oyuncu transfer olmak istiyor. Oyuncu gitmek istedikten sonra yapacak bir şey yok. Jesse için bir bedel belirlemedik. O açıdan net bir şey söyleyemem. Gelen tekliflere bakacağız. Futbolcu ne istiyor, bizim menfaatlerimiz ne olacak? Bunlara bakacağız. Transfer yasağımız olduğu için oyuncu kiralama ya da alma durumumuz yok. Önümüzdeki hafta transfer durumu netlik kazanacaktır." sözleriyle dile getirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0