Celil Yüksel kiralık olarak Adanaspor'da!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimlerin durumları da şekillenmeye başladı. Sezon başında sözleşmesini 2023 yılına kadar uzatan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Celil Yüksel sezonun kalan kısmını TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor forması altında geçirecek. 

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Fatih Terim tarafından zaman zaman A takım maç kadrosuna alınan ve kupada şans bulan merkez orta saha oyuncusu Celil Yüksel bu sezonun ilk yarısında A takımla antrenmanlarda yer almasına karşın U19 takımında kontenjan oyuncusu olarak forma giymişti. Fatih Terim tarafından bu sezon A takımda neredeyse hiç düşünülmeyen Celil, sezonun ikinci yarısı için Adanaspor'a kiralandı. Sezon başında Süper Lig'den bazı takımlardan teklif alan 22 yaşındaki merkez orta sahanın düzenli oynamak istemesi nedeniyle bu teklifleri geri çevirdiği bilinen haberler arasında yer alırken, TFF 1.Lig'de ilk yarıyı 17. sırada tamamlayan Adana ekibinin Celil'i ısrarla istediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0