Artık zamanı geldi, İpekçi ruhu geri dönsün!

Galatasaray Doğa Sigorta
Galatasaray Doğa Sigorta, EuroCup son 16 turu ikinci maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Rytas Vilnius ile karşı karşıya gelecek. Grubun ilk maçında Fransa'da Monaco'yu yenen Yenilmez Armada, gruptaki ikinci maçını da kazanması halinde çeyrek finale kalmak için önemli bir adım atacak. Abdi İpekçi ruhunu geri döndürmenin, Sinan Erdem'i hınca hınç doldurarak Avrupa'da yeni zaferler için kapıyı açmanın zamanı geldi. 

Geçtiğimiz hafta Monaco'yu deplasmanda yenerek EuroCup'ta son 16 turuna galibiyetle başlayan Galatasaray, hafta sonunda da ligde Türk Telekom'u farkı yendi ve üst üste 7. galibiyetini kazanmış oldu. Sezon başında düşük bir bütçeyle kurulan Yenilmez Armada, sezonun yarısı geride kalırken ligde de EuroCup'ta da iyi işler yapıyor. Ertuğrul Erdoğan yönetimindeki Galatasaray, şubede yıllardır süregelen "Son topa kadar" felsefesini en iyi şekilde devam ettirerek sahada son topa kadar mücadeleyi bırakmıyor. Genç ve potansiyelli isimleri sezon başında kadrosuna katan Yenilmez Armada, sahada ortaya koyduğu tempoyla izleyenlere hem keyif veriyor hem de taraftarından aldığı destekle beraber sahada son ana kadar mücadele ediyor.  Gündüz Kılıç'ın da dediği gibi "Galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin; hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır." bu felsefe doğrultusunda Yenilmez Armada sahada taraftarıyla beraber kazanıyor, taraftarıyla beraber kaybediyor. 

SAMİMİ OLDUĞUMUZU GÖSTERME ZAMANI
Yıllardır tribünde açılan pankartlarda, sosyal medyada hep görürüz; "Formanın hakkını veren baş tacı!" Şimdi bunun samimi olduğunu gösterme zamanı geldi. Galatasaray, EuroCup son 16 turu ikinci maçında Rytas Vilnius'u konuk edecek. Deplasmanda, iç sahada farketmeksizin son ana kadar mücadele eden, formanın hakkını en iyi şekilde veren bu takımın desteğe çok ihtiyaç duyduğu bu maçta taraftarların Sinan Erdem'de olması gerekiyor. Teker teker turları geçip, Avrupa'da bir kez daha kupayı kazanmak için Yenilmez Armada'ya en iyi şekilde destek olunmalı. Her Galatasaraylı'nın isteği sahada mücadele görmek, formanın ıslandığını görmektir. Bu takım bunu yapıyor. Hele bir de bu çocuklar tribün dolu olduğunda, taraftarın desteğini arkalarına aldıklarında sahada canla başla oynuyorlar. Bu sezon tribünün en dolu olduğu maçta Fenerbahçe Beko gibi kendisinden çok daha fazla bütçeye sahip olan takımı 83-64 gibi farklı bir sonuçla yenmeyi başardı. EuroCup'ta da bu sezon şampiyonluk adaylarından olan Unijaca Malaga'yı enfes bir oyunla 91-80'la geçti.  Kısaca dediğimiz gibi bu takım taraftarını yanında gördüğünde coşuyor, canla başla oynuyor. 

İPEKÇİ RUHUYLA SİNAN ERDEM'E! 
EuroCup'ta çeyrek finale kalmak için her maçı önemli olan Galatasaray, Rytas Vilnius'ı Çarşamba günü konuk edecek. Daha önce yaptığımız bir kez daha yapmak için, müzemize bir Avrupa kupası daha ekleyebilmek için Sinan Erdem'deki maçların hepsinde takımımızı yalnız bırakmamamız gerekiyor. Bir halatı hep birlikte çekenlerin takımı olan Galatasaray'a yakışır şekilde, turları el ele vererek geçip Avrupa'da kupayı kazanabilmek için Yenilmez Armada'nın yanında olalım.  Kazansa da kaybetse de kalbiyle oynayan ve kalbimizi kırmayan bu ekibi, taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyulan bu dönemde yalnız bırakmayalım. Hep birlikte yeni bir tarih yazmak için, yeni bir Galatasaray efsanesi daha yaratmak için Çarşamba günü Sinan Erdem'i Abdi İpekçi'ye çevirelim.  Bir kez daha EuroCup'ta mutlu sona ulaşmak için, ait olduğumuz yere EuroLeague'e geri dönmek için bu dönemde iç sahadaki maçlarda takımı yalnız bırakmama zamanı geldi. Bir Galatasaray marşında da dediği gibi; "Bunu ancak sen yaparsın çünkü sen Galatasaray taraftarısın unutma!"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0