Emre Taşdemir, Kayserispor'a gidiyor!

Emre Taşdemir
Galatasaray'da devre arası transfer dönemindeki hareketlilik devam ediyor. Kadrosuna önemli isimleri katan Cimbom, takımdan gönderilecek isimlerle ilgili de çalışmaları sürdürüyor. Ryan Babel'i Ajax'a kiralayan Galatasaray'da takımdan ayrılacak bir diğer isimse Emre Taşdemir olacak. Tecrübeli oyuncunun Kayserispor'a kiralanması gündemde. 

Galatasaray'ın geçen sezon Bursaspor'dan bedelsiz şekilde kadrosuna kattığı Emre Taşdemir ile sezon sonuna kadar yollar ayrılıyor. Oynayabileceği bir takıma giderek gelişim kaydetmek isteyen Emre'nin Kayserispor'a kiralanıyor. Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 24 yaşındaki futbolcunun kontratı uzatılacak ve 500 bin TL karşılığında Kayserispor'a kiralanacak. Sezonun ilk yarısında zaman zaman ilk 11'de forma şansı bulan Emre, son haftalarda 85. dakikada Nagatomo yerine oyuna dahil oluyordu. 

3 ASİST ÜRETTİ
Geçen sezon Bursaspor'un sözleşmesini feshetmesinin ardından bedelsiz şekilde transfer edilen Emre Taşdemir, geride kalan 1 yılda Galatasaray formasıyla 17 resmi maçta görev aldı. 24 yaşındaki sol bek bu karşılaşmada 3 asist üretirken gol sevinci yaşayamadı ve 4 de sarı kart gördü. Teknik direktör Fatih Terim, Emre Taşdemir'in sezon sonuna kadar Kayserispor'da oynayarak gelişmesini ve gelecek sezon rotasyonda güvenilecek bir oyuncu olarak takımda yer almasını istiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0