Galatasaray, Jeison Murillo ile anlaştı!

Jeison Murillo
Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray kadrosuna stoper takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Christian Luyindama'nın sakatlığı sonrasında stoper arayışlarında bulunan Cimbom, Sampdoria forması giyen Jeison Murillo'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Ara transfer döneminde Henry Onyekuru, Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika hamleleriyle giren Galatasaray'da çalışmalar tam gaz ediyor. Fatih Terim'in isteği doğrultusunda takıma stoper takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Sampdoria forması giyen Jeilson Murillo'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Galatasaray, Jeison Murillo ile anlaştı. Sampdoria'nın inadı kırıldı. Galatasaray'ın 4. transferi Murillo olacak. 

BU SEZON 12 MAÇTA GÖREV ALDI
Kariyerinde Granada, Inter, Valencia ve Barcelona gibi kulüplerde forma giyen Murillo, Sampdoria formasıyla bu sezon Serie A'da 12 karşılaşmada görev aldı. Bu maçların 9'unda sağ stoper olarak görev alan 27 yaşındaki oyuncu, 3 maçta ise sağ bekte şans buldu. Murillo bu maçlarda 1 sarı kart, 1 de kırmızı kart gördü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0