Babel gitmek için fedakarlık yapacak!

Ara transfer döneminde kadroda derin bir operasyona başlayan Galatasaray'da sürpriz ayrılık gündemdeki yerini koruyor. Sezon başında takıma katılan ancak beklentilerin uzağında kalan Ryan Babel devre arasında ülkesi Hollanda'ya dönmeye hazırlanıyor. 32 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri Ajax ile olan görüşmeleri doğrularkan, Babel'in yıllık ücretinde de indirime gideceği belirtildi.

Hollanda basınında yer alan habere göre; Ryan Babel'in transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezonun ilk yarısında Galatasaray formasıyla beklentilerin altında kalan Babel'in transferi artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Yıldız oyuncunun menajeri Winnie Haatrecht, kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevapla Ajax ile görüşmeleri doğruladı.

Haatrecht yaptığı açıklamada "Babel Ajax'a dönmeye istekli ve transferin gerçekleşmesi için maaşının bir kısmından vazgeçmeye hazır." ifadelerini kullandı. Ayrıca Hollanda'nın önemli gazetelerinden De Telegraaf'a göre bugün veya Perşembe günü kulüpler arasında 6 aylık kiralık sözleşmesi yapılması bekleniyor. Sezon başında Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Ryan Babel yıllık 2.5 milyon Euro net ücret kazanırken, imza parası olarak da 2 milyon Euro ücret alacağı açıklanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0