Fernando Muslera'ya teklif var!

Ara transfer döneminin ilk günlerinde Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi transferlerini açıklayarak hızlı bir giriş yapan Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimler şekillenmeye başlarken, Fernando Muslera hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Dünyaca ünlü medya grubu Fox Sports'un Arjantin edisyonuna göre; Brezilya kulübü Gremio'nun yeni yıl için kadrosunda yeni bir yapılanmaya hazırlandığı ve Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'ya kancayı taktığını belirtti. Güney Amerika kulübünün transfer için kesenin ağzını açtığı ve yapacağı operasyonda özellikle kaleci transferi için geniş bir bürçe ayırdığı belirtildi. Brezilya ekibinin transfer listesinde Manchester United kalecisi Sergio Romero, Tigres kalecisi Nahuel Guzman, Independiente kalecisi Martin Campana'nın yanı sıra Galatasaray'ın tecrübeli ismi Fernando Muslera'nın da yer aldığı belirtildi.

Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Muslera'nın gelecek tüm tekliflere rağmen takımda kalması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0