Batuhan Şen, Hekimoğlu Trabzon'a kiralandı!

Kış döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da genç oyuncuların düzenli olarak forma şansı bulmaları için kiralama çalışmaları da sürüyor. 20 yaşındaki genç kaleci Batuhan Şen, teknik heyet tarafından devre arası kampında Antalya'ya götürülmezken, genç file bekçisinin sözleşmesi 2023 yılına kadar uzatıldı ve 1.5 yıllığına TFF 2.Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon'a kiralandı. 

Teknik direktör Fatih Terim tarafından zaman zaman A takıma davet edilen ve antrenmanların yanı sıra hazırlık maçlarında da şans bulan 20 yaşındaki Batuhan, bu sezon U19 takımında Berk Balaban'ın arkasında yedek beklemişti. 2023 yılına kadar sözleşmesi devam eden yetenekli file bekçisi sezon sonuna kadar TFF 2.Lig takımlarından Hekimoğlu Trabzon'a kiralanırken, bu süre zarfındaki gelişimi teknik heyet tarafından yakından takip edilecek. Hatırlanacağı üzere U19 takımından bir başka oyuncumuz Batuhan Tekin de aynı kulübe kiralanmıştı. 20 yaşındaki sol bek, bu sezon zaman zaman maç kadrosunda yer alırken hiç forma giyemedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0