Abram için ikinci teklifi de redettiler!

Luyindama'nın sezonu kapatmasının ardından savunmaya takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da transfer listesinde yer alan Luis Abram için görüşmeler sürüyor. Arjantin Ligi ekiplerinden Velez'de forma giyen 23 yaşındaki Perulu savunma oyuncusu için ikinci teklifini yapan Galatasaray olumsuz yanıt aldı.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray yönetimi teknik direktörün listesinde yer alan Luis Abram için girişimlerine devam ediyor. Arjantin Süper Ligi'nde geride bıraktığımız 2019 yılının "en iyi savunma oyuncusu" seçilen Luis Abram için ilk teklifinden olumlu geri dönüş alamayan Galatasaray'ın ikinci teklifinin de reddedildiği belirtildi. Haber içeriğinde oyuncunun haklarına sahip olan Velez kulübünün oyuncuyu bırakmak istememesi nedeniyle zora giren transferde Galatasaray'ın son teklifinin 3.5milyon Dolar olduğu kaydedildi. Arjantin ekibinin, 23 yaşındaki futbolcu için 8.5 milyon dolarlık bir teklif beklediği de aktarıldı.

Peru milli takımında da formasını giyen Abram, stoper pozisyonunun yanı sıra sol bek olarak da forma giyebiliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0