Jesse Sekidika için kiralama teklifi..

Galatasaray'ın ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika için teknik heyet gelecek planlaması yaparken, 23 yaşındaki oyuncu için Bursaspor yönetimi harekete geçti. Bursaspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Jesse Sekidika'yı kiralamak istediklerini açıkladı.

Bursaspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Sekidika, benim 1 senedir takip ettiğim oyuncu. O transferi isterim. Galatasaray'ın kiralık olarak olumlu bakacağını düşünmüyorum. Yeni gelen bir transfer. Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncu. Galatasaray'ın oyuncuyu bırakmasını isterim. Böyle bir oyuncu bu ligde sprinter özelliklerle öne çıkıyor. Eskişehir'den beri takip ediyorum. Galatasaray doğru transfer yaptı. Kiralık verirlerse, oyuncu da bizi uygun görürse takımda görmek isterim." ifadelerine yer vererek, oyuncuyu kiralamak istediğini ancak kararı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in vereceğini belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0