Belhanda'ya onay çıktı!

Gösterdiği performans sonrasında eleştirilerin odak noktası haline gelen ve son olarak taraftarla karşı karşıya gelen Younes Belhanda için ayrılık çanları çalmaya devam ediyor. Galatasaray yönetiminin yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkartmaya hazırlandığı Faslı yıldızın satışına teknik direktör Fatih Terim'den de onay çıktı. Yıldız oyuncu menajeriyle yaptığı görüşmede kendisine gelen teklifleri değerlendirme kararı alırken, Galatasaray yönetiminin de kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da uzun süredir gündemden düşmeyen Belhanda'nın ayrılığı gerçekleşmek üzere.. Fransa'dan bir çok takımın radarında bulunan ve son olarak ismi Monaco ile gündeme gelen Belhanda için Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim "satılabilir" kararı vermesinin ardından Galatasaray yönetimi de harekete geçti. Faslı oyuncunun menajeri William D'avila ile görüşen yönetim, oyuncuya gelecek tüm teklifleri değerlendireceklerini ve kolaylık sağlayacaklarını belirtirken; Belhanda'nın da teklifleri değerlendirme kararı aldığı ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun performansını yeterli görmeyen teknik heyet, Faslı yıldızdan gelecek bonservis bedelini de yeni transfer çalışmalarında kullanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0