Terim'den takıma talimat: Falcao'yu topla buluşturun!

Devre arasında her iki kanada da hızlı oyuncuları takviyeleyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim takımın oyun şablonunda da değişikliğe hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam takımın yıldız forveti Radamel Falcao'nun ceza sahasında daha fazla topla buluşmasını isterken, orta saha oyuncularından da ceza sahasına daha fazla girmelerini istedi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncularına Radamel Falcao'ya daha fazla servis yapmaları içn talimat verdi. Florya ve Antalya'daki kamp süresi boyunca yapılan antrenmanlarda kanatlarda forma giyen oyunculara sık sık ortalar yaptıran teknik direktör Fatih Terim'in ceza sahası içerisinde Kolombiyalı oyuncunun daha fazla topla buluşmasını istiyor. İlk yarıda oynayabildiği maçlarda beklentilerin çok altında topla buluşan Kolombiyalı forvetin de kampı Galatasaray'la beraber geçirdiği için takıma daha fazla alıştığı dikkatlerden kaçmadı. İlerleyen yaşına rağmen bitiriciliği ve ceza sahasındaki etkinliği ile Avrupa'nın önde gelen forvetlerinden birisi olan Falcao'nun sezonun ilk yarısında maç başına ceza sahasında topla buluşma sayısının sadece 2 kez olması eleştirilerin odak noktası haline gelmişti.

Rakibi önde karşılayan ve topun kontrolünü elinde bulunduran bir orta saha planlayan Fatih Terim, özellikle bu anlamda Mario Lemina'ya çok güveniyor. Kamptaki istekli ve neşeli görüntüsü ile ön plana çıkan Gabonlu oyuncu fizik olarak da toparlamayı başardı. Lemina'ya özellikle sakatlık önleyici idmanlar yaptırılırken gösterdiği performans herkesi umutlandırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0