Brentford, Emre Mor'u istiyor!

Emre Mor
Galatasaray'ın sezon başında İspanyol ekibi Celta Vigo'dan kiraladığı Emre Mor ile yollar ayrılıyor. Performansıyla hayal kırıklığı yaratan genç futbolcunun menajeriyle görüşüldü ve kendisine kulüp bulması iletildi. İngiltere'de kendisine takım arayan Emre Mor'a 2 talip çıktı. 

Devre arası transfer döneminin hızlı ekiplerinden olan Galatasaray, Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi transferleriyle kadrosunu güçlendirmişti. Sarı-kırmızılılarda gelecekler kadar gidecekler için de çalışmalar devam ediyor. Yönetim, Emre Mor ile görüşerek kendisine takım bulmasını istemiş ve genç futbolcunun kadroda düşünülmediğini iletmişti. İngiltere'de kendisine takım arayan Emre'ye 2 talip çıktı. İngiltere Champions League ekiplerinden Brentford ve West Bromwich Albion'in Emre Mor'u transfer etmek istediği iddia ediliyor.

Dünyaca ünlü haber sitesi Sky Sports'un haberine göre;  Brentford, Emre Mor'u transfer etmek istiyor. İngiliz ekibinin Celta Vigo ile de görüşeceği belirtilirken Emre Mor'un da transfere sıcak baktığı ifade edildi. 

SKORA KATKISI YOK 
Sezon başında Celta Vigo'dan bir yıllığına Galatasaray'a kiralanan Emre Mor, sarı-kırmızılı formayla şu ana kadar 5'i ilk 11'de olmak üzere toplam 16 maça çıktı ancak skora katkı sağlayamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0