Galatasaray, Altay ile karşılaşacak!

Galatasaray - Altay


Süper Lig'de 23. kez şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray devre arası çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar İstanbul'daki kampı bugün yaptığı antrenmanla tamamladı ve yarın sabah ikinci etap çalışmaları için Antalya'ya gidecek. 

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci yarısı için yaptığı hazırlıkların ilk etabını tamamladı. Cimbom yarın sabah ikinci etap çalışmaları için Antalya'ya gidecekken, kamp çalışmalarının yapılacağı Sueno Hotels Golf Belek’e ait tesislerde Altay ile bir hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma yarın saat 16.00'da oynanacak ve GS TV'den naklen yayınlanacak. 

Bu sezon TFF 1. Lig'inde boy gösteren Altay, devre arasını 24 puanla 8. sırada kapadı. Ligdeki son 5 maçını kaybetmeyen İzmir temsilcisi bu maçların ikisinde galip gelirken, 3 karşılaşmada da berabere kaldı. 17 maçta 8 kez fileleri sarsan Marco Paixao, siyah-beyazlı rakibimizin en etkili ismi olarak göze çarpıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0