Diagne'nin kaderini Andone belirleyecek!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne devre arasında kulübüyle problem yaşamaya devam ediyor. Sezon içerisinde disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Senegalli oyuncu çalışmalarını bireysel olarak devam ederken, golcü oyuncunun kaderini uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Florin Andone'nin test sonuçları belirleyecek.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yabancı oyuncu listesi dolu olan Galatasaray'da sezon başında Club Brugge'a kiralanan ancak kadro dışı kalan Mbaye Diagne'nin durumu belirsizliğini koruyor. Galatasaray yönetimi Belçika ekibinde kalması halinde sezon sonuna kadar futbol oynayamayacak ve yaz döneminde satışı zora girecek Senegalli golcüsü için formül arıyor. Belçika'da piyasa yapması beklenen Senegalli golcü dibe vurdu ve kadro dışı bırakıldı. Club Brugge teknik heyeti kadroda düşünmediği oyuncunun geri gönderilmesini isterken, Galatasaray yönetimi de kiralama sözleşmesi gereğince Diagne'nin kalması gerektiğini savunuyor. Ancak diğer taraftan da oyuncunun değer kaybı kafaları karıştıran soru işareti olarak masada duruyor.

UEFA'ya bağlı organizasyonlarda bir sezonda üç takımda forma giymeye izin verilmediği için Diagne'ye kıta dışında (Suudi Arabistan ve Çin) kulüp aranıyor. Yöneticiler, "Club Brugge'de kalırsa 5 ay daha oynamayacak. O zaman yazın bu oyuncuyu nasıl satacağız?" diyerek endişelerini dile getiriyor. Yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalan Florin Andone sağlık testlerini geçemezse, teknik direktör Fatih Terim'in vereceği karar doğrultusunda Mbaye Diagne'ye dönüş yolu açılacak. Deneyimli teknik adam şuan tüm planlarını Diagne yokmuş gibi yapıyor ancak transfer döneminin son gününe kadar her an her şey olabilir! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0