Yunus Akgün için kiralama teklifi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından geçen sezon A takımda zaman zaman şans verilen ancak bu sezon o şansların uzağında kalan Yunus Akgün için teklifler gelmeye devam ediyor. Sezon ortasında sözleşmesini uzatan 19 yaşındaki hücum oyuncusunu TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu kiralık olarak resmen istedi! 

İzmir yerel medyasından Yeni Asır'ın haberine göre; Galatasaray'da bu sezon A takımda istediği süreleri bulamayan Yunus Akgün için Altınordu kulübü sezon sonuna kadar kiralama teklifi yaptı. Belçika ekibi Cercle Brugge'nin satın almak için 2 milyon Euro bonservis bedeli teklifini geri çeviren Galatasaray yönetimi, teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda oyuncusunun kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin verebilir. A takımda şans bulamaması nedeniyle bu sezon U19 takımında forma giyen Yunus Akgün'ün gelişimi açısından sürekli olarak oynayabileceği bir takıma kiralanmasını isteyen Galatasaray'da yetkililer, oyuncunun TFF 1.Lig'de sürekli olarak forma şansı bularak gelecek sezona kendisini hazırlamasını bekliyor. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Yunus hakkında son kararı teknik direktör Fatih Terim'in vereceği belirtildi. 

Hücum hattında her iki kanatta forma giyebilen Yunus, hücumcu merkez orta saha pozisyonunda da görev yapabiliyor. Genç oyuncu bugüne kadar lig ve kupada Galatasaray forması altında toplamda 20 maçta görev yaptı ve 4 gol - 3 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0