Efe Güven: Tempomuzu artırdık.

GalatasarayHerbalife Nutrition Kadın Basketbol Süper Ligi'nin 15. hafta mücadelesinde Botaş'ı 81-70 mağlup ederken maçın ardından başantrenör Efe Güven açıklamalarda bulundu. Başkan Mustafa Cengiz' verdiği destekten ötürü teşekkür eden Güven, tekrar 2. sıraya yükselmenin önemli olduğundan bahsetti.

Son 2 maçımızı kaybetmiştik. Bunun vermiş olduğu güven kaybı vardı. Son 2 maçta yaptığımız hataları tekrarlamamamız gerektiğinin farkına vardık. Tempomuzu artırdık. Tekrar 2. sıraya yükseldik ama önemli olan burada kalıcı olabilmek. 3 yabancı ile oynuyoruz, bir eksiğimiz var. Bir yabancımız daha olsa daha farklı olabiliriz. OGM Ormanspor maçı sonrasında başkanımız Mustafa Cengiz'in bize verdiği desteğe ayrıca müteşekkiriz.

Tilbe bu sezon geçen seneye göre çok iyi basketbol oynuyor. Kendisi gibi oynuyor. Umarım bu formunu devam ettirir ve milli takımın kaptanı olarak basketbolun efsaneleri arasına adını yazdırır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0