KBSL | Sarayın Sultanları, Botaş'ı rahat yendi!

Herbalife Nutrition Kadın Basketbol Süper Ligi'nin 15. hafta mücadelesinde Galatasaray, Botaş'ı konuk etti. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Sarayın Sultanları parkeden 81-70 galip ayrıldı ve ligde 2 maç aradan sonra kazandı.

Galatasaray karşılaşmaya  Işıl Alben, Bria Hartley, Victoria Macaulay, Tilbe Şenyürek ve Sinem Ataş beşiyle başladı. Müsabakaya hızlı giren Efe Güven'in öğrencileri ilk çeyreği 20-9 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, soyunma odasına 39-26 önde girdi. Üçüncü çeyrekte farkı iyice açan Cimbom, son periyoda 58-37 önde girmeyi başardı. Galatasaray son çeyrekte farkın erimesine izin verse de parkeden 81-70 galip ayrılmayı başardı. 

Galatasaray'da beş oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken karşılaşmada kaptan Işıl Alben, 15 sayı, 7 ribaunt ve 9 asist ile takımımızın en etkili ismi oldu. Tilbe Şenyürek ve Sinem Ataş 11'er sayı ile maçı tamamlarken, Victoria Maulay ve Sude Yılmaz 10'ar sayı kaydederek galibiyete katkı verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0