Emre Taşdemir’in sözleşmesi uzatıldı!

Ara transfer döneminde kadrosunda geniş çaplı bir revizyona gidecek olan Galatasaray, iç transferde de hareketli günler geçiriyor. Kayserispor’a imza atması beklenen sezon sonunda sözleşmesi Soma erecek olan Emre Taşdemir’in sözleşmesi bir yıllığına uzatıldı. 

2019 yılının Ocak ayında bedelsiz olarak 1.5 yıllığına Galatasaray ile sözleşme imzalayan Emre Taşdemir geride kalan bir yıllık sürede 17 resmi maçta şans bulurken, bu maçlardaki performansı inişli - çıkışlı oldu. Yuto Nagatomo’nun arkasında yedek bekleyen Emre, bu sezon Japon oyuncunun performansına rağmen düzenli olarak ilk 11’de şans bulamadı. Leipzig’den kiralanan Marcelo Saracchi’nin transferinin ardından kadroda yedek oturması beklenen 1995 doğumlu savunma oyuncusunun sezon sonuna kadar Kayserispor’a kiralanması ve düzenli olarak şans bulması bekleniyor. 

Galatasaray ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Emre Taşdemir’in altı ay sonra sona erecek olan sözleşmesinin bir yıl daha uzatıldığı resmi olarak açıklandı. Sözleşmesini uzatan Emre’nin kısa bir süre içerisinde Kayserispor’a imza atması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0