Kazan deplasmanında ağır mağlubiyet!

Eurocup Top16 turunda grubunun üçüncü maçında UNICS Kazan ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray Doğa Sigorta felaket bir savunma performansı sergilediği karşılaşmada sahadan 94-69'luk ağır mağlubiyetle ayrılarak grubundaki 3. maçında ikinci yenilgisini aldı.

Basket Hall Kazan'da oynanılan karşılaşmaya Tai Webster - Aaron Harrison - Göksenin Köksal - Zach Auguste - Alex Poythress ilk beşiyle başlayan Galatasaray Doğa Sigorta maçın ilk bölümünde hücumda üretme sorunu yaşarken, savunmada da rakibini durduramadı. Mücadelede ilk 7 dakika boyunca sadece 4 sayı üretebilen Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri, bu sekansta potasında 18 sayı gördü. Rakibini savunmada durduramayan Galatasaray Doğa Sigorta mücadelenin ilk çeyreğini 24-11 geride kapatırken, hücumdaki aksama ikinci çeyrekte de devam etti. İkinci çeyrekte ilk sayısını 3.5 dakikanın sonunda bulan takımımız, rakibinin 9-0'lık serisine engel olamadı. Devrenin bitimine 5 dakika kalan bölüme 40-21'lik skorla geride giren Galatasaray Doğa Sigorta, hücumda özellikle Webster'ın bireysel hücum performansı sonrasında devreyi 51-33'lük skorla tamamladı. 

Soyunma odasından dönüşte üçüncü çeyrekte ilk 4 dakikalık sekansta potasını korumayı bilen takımımız bu bölümde hücumda etkinliğini arttıramadı ve çeyreğin bu bölümü 53-37'lük skorla geçildi. Rakibi karşısında oyuna ortak olmayı bir türlü başaramayan Galatasaray Doğa Sigorta üçüncü çeyrek sona erdiğinde 69-52'lik skorla geride bulunuyordu. Mücadelenin final periyodunda tüm oyuncularımız süre bulurken, maçın başından beri hücumda yaşadığımız üretkenlik sorunumuz devam etti ve son çeyrekteki ilk 5 dakika ev sahibi takımın 14-7'lik üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın kalan dakikaları tabir-i caizse formaliteye dönerken Galatasaray Doğa Sigorta eksik rotasyonla gittiği zorlu deplasmandan 94-69'luk mağlubiyetle ayrıldı. 

Galatasaray Doğa Sigorta adına en skorer isim 22 sayı üreten Tai Webster olurken, 11 sayı - 14 ribaundluk performansıyla Alex Poythress istatistik kağıdında dikkat çeken isim oldu. Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri dış atışlarda %28 gibi korkunç bir istatistiğe imza atarken, mücadeleyi 17 top kaybıyla tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0