Falcao daha fazla pas istiyor!

Sezon başında transferi günlerce beklenen ve İstanbul'a geldiğinde yer yerinden oynayan ancak uzun süreli sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Radamel Falcao, ceza sahası ve çevresinde yalnızları oynuyor. Çaykur Rizespor karşısında da ceza sahasında topla buluşma konusunda problem yaşayan Kolombiyalı yıldız oyuncu teknik direktör Fatih Terim ile özel olarak görüştü.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; bu sezon ligin ilk yarısında en az ceza sahasında topla buluşan forvetlerden birisi olan Radamel Falcao, takımın hücum aksiyonları için teknik direktör Fatih Terim ile özel olarak görüştü. En uçta oynayan isim olmasına karşın kaleye oldukça uzak mesafede pas alan ve ceza sahası içerisinde topla buluşturulamayan 33 yaşındaki yıldız oyuncu derdini teknik heyete anlattı. İstediği pasları alamadığı için hücumda etkisiz bir görüntü çizdiğini belirten Falca, teknik kadro ile yaptığı görüşme sonrasında Onyekuru ve Sekidika'nın takıma bir an evvel katılmasını bekliyor. Falcao ve teknik direktör Fatih Terim'in son olarak Rize deplasmanında oynanılan karşılaşmada özellikle savunma arkasına koşu yapacak oyuncu eksikliğinin hissedildiği noktasında birleştikleri öğrenildi. Ara transferde takıma katılan 2 oyuncunun ilk 11'de yerini bulması halinde bu sorunun ortadan kalkacağı görüşünün savunulduğu bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0